Τελευταία Ενημέρωση 24/5/2018

 

Η Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών/συνεργατών μας αλλά και επισκεπτών και χρηστών του διαδικτυακού μας τόπου κατά την επίσκεψη στις ιστοσελίδες της, σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.

Η Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ δεν λαμβάνει κανένα στοιχείο από τους επισκέπτες και χρήστες των ιστοσελίδων και των περιοχών του διαδικτυακού μας τόπου , στις οποίες υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση, και εγγυάται ότι από το χρησιμοποιούμενο λογισμικό δεν γίνεται αυτόματη ανάληψη στοιχείων επισκεπτών. Η Εταιρία λαμβάνει μόνο στοιχεία από την επικοινωνία των πελατών / συνεργατών μας στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας μας μαζί τους και τα οποία της γνωστοποιούν οι ίδιοι. Αυτές είναι οι προσωπικές πληροφορίες που επιλέγετε να μας παρέχετε κατά την αλληλεπίδραση ή/και επικοινωνία μαζί μας (για παράδειγμα, όνομα, επώνυμο, ταχυδρομική και ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), τηλέφωνο.)

Η Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται την αδιάκοπη, χωρίς σφάλματα λειτουργία του Διαδικτυακού Τόπου και δε φέρει ουδεμία ευθύνη από τις δυσχέρειες ή από την διακοπή πρόσβασης για τεχνικούς λόγους και εν γένει από προβλήματα που επηρεάζουν ή αναστέλλουν για εύλογο χρονικό διάστημα τη λειτουργία του Η Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ σέβεται το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και επιδιώκει να τα προστατεύσει. Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν.2472/97 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων .

Προσωπικά δεδομένα

Η Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα (ΠΔ) (π.χ. όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο, κ.τ.λ.) εκτός εάν μας τα παράσχετε οικειοθελώς κατά την επικοινωνία σας μαζί της. Τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία διαβιβαστήκαν στην Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ με την συγκατάθεσή σας κατά την επικοινωνία σας μαζί της, μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας δεδομένων για εσωτερική χρήση. Διατηρείτε, όμως, το δικαίωμα πρόσβασης, ανά πάσα στιγμή, στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, με σκοπό να ζητάτε και να λαμβάνετε, χωρίς καθυστέρηση και κατά τρόπο εύληπτο και σαφή, το σκοπό της επεξεργασίας, καθώς και τους τυχών αποδέκτες. Επίσης, έχετε το δικαίωμα, να προβάλλετε οποιεσδήποτε αντιρρήσεις θέλετε ή και άρνηση μελλοντικής χρησιμοποίησης των στοιχείων σας. Στην περίπτωση αυτή, υποχρεούστε να στείλετε στην Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ γραπτώς την άρνηση σας, παραθέτοντας τα πλήρη στοιχεία σας ( Ονομ/μο, Διεύθυνση, Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας) στη διεύθυνση : Σαρανταπόρου 9, 15561 Χολαργός ή στο Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Η Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ δηλώνει ότι δεν τηρεί, ούτε επεξεργάζεται άλλα στοιχεία δεδομένων και σε αυτά δεν περιλαμβάνονται ευαίσθητα δεδομένα, όπως αυτά απαριθμούνται στο άρθρο 2 στοιχείο β’ του Ν. 2472 /1997.

Η Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ μπορεί να κάνει χρήση των ΠΔ που της παρέχετε για να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας και να σας αποστέλλει προσφορές και ενημερωτικό υλικό της Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ εφόσον το επιθυμείτε . Επιπλέον, η Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ δεν μοιράζεται τις πληροφορίες αυτές με τρίτα μέρη.

Ασφάλεια

Έχουμε λάβει μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας. Το σύνολο των πληροφοριών που σας αφορούν δεν διοχετεύεται εκτός της εταιρίας μας. Μόνο το προσωπικό της Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ , που χρειάζεται τις πληροφορίες αυτές για να εκτελέσει μια συγκεκριμένη εργασία, έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα.. Επιπλέον, οι διακομιστές-Η/Υ όπου αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα φυλάσσονται σε ασφαλή εγκατάσταση για την προστασία από απώλεια, κακή χρήση και αλλοίωση της πληροφορίας τους και η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για την προστασία τους.

Η Θ.ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ ενημερώνει ότι ενδέχεται να χρησιμοποιήσει ορισμένα από τα προσωπικά στοιχεία που βρίσκονται στη βάση δεδομένων της. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η προώθηση και προαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών της Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ, καθώς και η χρήση τους για στατιστικούς σκοπούς.

Η Θ.ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ δεν ανακοινώνει τα δεδομένα αυτά σε εξωτερικούς συνεργάτες για διαφημιστικούς ή στατιστικούς σκοπούς.

Κοινοποίηση μεταβολών - Τροποποιήσεις

Η παρούσα Πολιτική απορρήτου και προστασίας δεδομένων τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία που αναγράφεται στην αρχή της πολιτικής. Ενδέχεται να τροποποιούμε την παρούσα Πολιτική από καιρού εις καιρόν. Σε περίπτωση τροποποίησης, θα αναρτούμε εδώ την αναθεωρημένη έκδοση και θα μεταβάλλουμε την ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης στην Πολιτική. Θα πρέπει να ελέγχετε την παρούσα τακτικά ώστε να ενημερώνεστε για την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση της πολιτικής.

Αποδοχή της Πολιτικής μας

Η χρήση του Ιστοτόπου προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους όρους που θέτει η Πολιτική της Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Εάν δεν συμφωνείτε με την εν λόγω πολιτική, παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του Ιστοτόπου. 

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο μετά από την κοινοποίηση μεταβολών στην Πολιτική της Θ. ΧΑΛΙΜΑΣ ΕΠΕ για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε τις μεταβολές.