tuv
logo

Προμηθευτές

PALL

PALL

Ο Οίκος PALL είναι παγκοσμίως πρωτοπόρος κατασκευαστής φίλτρων, single use εξαρτημάτων και συστημάτων διαχωρισμού γενικότερα. Πρόκειται για πολυεθνικό οργανισμό, με έδρα τις Η.Π.Α. και γραφεία, εγκαταστάσεις παραγωγής και θυγατρικές εταιρείες εξαπλωμένα σε όλον τον κόσμο.
Οι ειδικές, υψηλής τεχνολογίας μονάδες διήθησης και τα φίλτρα απόλυτης συγκράτησης (absolute rated) του Οίκου PALL, εξυπηρετούν σχεδόν κάθε υπάρχουσα εφαρμογή διήθησης, με άριστα αποτελέσματα. Παράλληλα, η πολύχρονη εμπειρία στον φαρμακευτικό τομέα έχει επιτρέψει στην PALL να δραστηριοποιηθεί πολύ ενεργά και στον τομέα της παραγωγής βιοτεχνολογικών φαρμακευτικών σκευασμάτων, με την παροχή ολοκληρωμένων πλατφορμών και τεχνικής υποστήριξης για όλες τις βιοτεχνολογικές παραγωγές.

Rommelag

Rommelag

Ο Οίκος Rommelag είναι ο εφευρέτης και πρωτοπόρος της τεχνολογίας BFS (Blow-Fill-Seal, Φούσκωμα-Γέμισμα-Σφράγισμα), πρώτος σε πωλήσεις σε όλον τον κόσμό σε μηχανές γεμίσματων αμπουλών και πλαστικών μπουκαλιών, ενώ εξελίσσει διαρκώς την τεχνολογία για την κάλυψη των αναγκών των πελατών του. Πάνω από 1800 μηχανές σε λειτουργία σήμερα σε όλο τον κόσμο είναι η απόδειξη της άριστης τεχνογνωσίας και της υψηλού επιπέδου υποστήριξης.

Η εταιρία παρουσιάζει διαρκώς νέες στρατηγικές για βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, που εντοπίζονται, από το σχεδιασμό συστημάτων συσκευασίας μέχρι την παραγωγή εξαρτημάτων που μπορούν να τοποθετηθούν στις μηχανές bottelpack®.

Saint Gobain

Saint Gobain

Ο όμιλος Saint-Gobain δραστηριοποιείται στην αγορά πλαστικών κάθε μορφής στην παγκόσμια αγορά. Η Θ. Χαλιμάς ΕΠΕ αντιπροσωπεύει τον τομέα των βιοφαρμακευτικών προϊόντων (Saint-Gobain Performance Plastics Biopharmaceutical Products). Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες η Saint-Gobain Performance Plastics προμηθεύει την παγκόσμια αγορά με πρωτοποριακά και υψηλής απόδοσης πολυμερή προϊόντα για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Η παράδοση της εταιρίας μετρά περισσότερα από 300 χρόνια από την μητρική εταιρία Compagnie de Saint-Gobain, μία από τις 100 μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρείες με επιχειρήσεις σε πάνω από 40 χώρες.

Το τμήμα των φαρμακευτικών προϊόντων της Saint-Gobain συνδυάζει τη μεγάλη εμπειρία, τις κατασκευαστικές δυνατότητες, την έρευνα και ανάπτυξη καθώς και τη γνώση της αγοράς, ώστε να καλύψει τις εξελιγμένες ανάγκες των φαρμακευτικών εφαρμογών. Η συνεργασία του φαρμακευτικού τμήματος με τις βιομηχανίες φαρμάκων οδηγούν στην ανάπτυξη πρωτοποριακών προϊόντων και προηγμένης μεθοδολογίας σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξης προϊόντων.

DeLama

DeLama

Ο Οίκος De Lama Ιταλίας ηγείται της παγκόσμιας αγοράς, για πάνω από 50 χρόνια, στο σχεδιασμό και στην κατασκευή υψηλής ποιότητας συστημάτων αποστείρωσης και ξήρανσης, καθώς και στην προσφορά όλων των σχετικών υπηρεσιών.
Ο προσανατολισμός στις ανάγκες των πελατών και η τεχνογνωσία σε βάθος καθιστούν την DE LAMA S.p.A. ικανή να μπορεί να αναλαμβάνει και να φέρνει σε πέρας κάθε είδους απαίτηση, προσφέροντας, όχι μόνο standard λύσεις, αλλά και επιλογές προσαρμοσμένες στην εκάστοτε εφαρμογή.

Weber

Weber

Η εταιρία Weber Γερμανίας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης και επικόλλησης ετικέτας. Στα προϊόντα του συμπεριλαμβάνονται ετικετέζες και ετικετέζες με εκτύπωση, εκτυπωτικά ink jet υψηλής και χαμηλής ανάλυσης, συστήματα κωδικοποίησης με laser, καθώς και έτοιμες ετικέτες, προτυπωμένες ή κενές και λογισμικό ελέγχου των συστημάτων.

Bergami

Bergami

Ο Οίκος Bergami Srl ιδρύθηκε το 1980 με προορισμό την κατασκευή μηχανημάτων συσκευασίας για την παγκόσμια αγορά. Σήμερα διαθέτει μηχανήματα συσκευασίας και γεμίσματος σωληναρίων, συσκευασία σε κουτάκι (καρτονέτες), εφαρμογή διάφανου φιλμ περιτύλιξης (σελοφανέζες), συσκευαστικές αλλά και ολοκληρωμένες γραμμές που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς.

Ο Οίκος Bergami σχεδιάζει και παράγει μηχανήματα με γνώμονα την απλή και αποτελεσματική αλλαγή προϊόντος και το μικρό μέγεθος ενώ κατασκευάζονται ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των GMP. Χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας αλλά και μία άψογη οργάνωση παραγωγής που τον καθιστά ικανό να προσφέρει ανώτερη ποιότητα προϊόντων, με υψηλές προδιαγραφές χαρακτηριστικών.. Μέχρι σήμερα έχουν εγκατασταθεί περισσότερες από 900 μηχανές σε πάνω από 45 χώρες παγκοσμίως.

Sagi Cofim

Sagi Cofim

Η SagiCofim είναι μία από τις κυρίαρχες εταιρείες στο χώρο του κλιματισμού και στην ποιότητα του αέρα εσωτερικού χώρου. Διαθέτει σχεδιαστικό τμήμα που εξελίσσει κάθε προϊόν σε συνεργασία με τους πελάτες της, καθορίζοντας έτσι τη μορφή των προϊόντων της.

Η εταιρία προμηθεύει επίσης μια πλήρη σειρά προ-φίλτρων αέρα, όπως πάνελ, σακκόφιλτρα, φίλτρα ενεργού άνθρακα και άλλα. Η μεγάλη εμπειρία της, την καθιστά ικανή να προσφέρει πολύ καλή αναλογία τιμής/απόδοσης σε ευρεία ποικιλία εφαρμογών, σε νοσοκομεία, χειρουργεία, γραφεία, θέατρα, μουσεία, μαγαζιά, εκθεσιακούς χώρους, γυνμναστήρια, ξενοδοχεία, σε εφαρμογές παραγωγής ενέργειας, καθώς και σε κάθε εφαρμογή στην ευρύτερη βιομηχανία.

Aerre Inox

Aerre Inox

Ο Οίκος AERRE INOX Ιταλίας σχεδιάζει και κατασκευάζει -σύμφωνα με το USP 23 και FDA- μία πλήρη σειρά βανών και εξαρτημάτων από ανοξείδωτο ατσάλι για εφαρμογές σε χημικές - φαρμακευτικές βιομηχανίες, μικροδιήθηση, τρόφιμα και ποτά, καλλυντικά καθώς και εργαστηριακά και ερευνητικά προϊόντα . Η τεχνογνωσία και η ευελιξία στην κατασκευή και εξέλιξη νέων προϊόντων είναι εγγυημένες, βασιζόμενες στη γνώση και στην εμπειρία των τεχνικών του, κυρίως από τη δραστηριοποίηση στον φαρμακευτικό κλάδο.

Η εμπειρία που αποκτήθηκε κυρίως κατά την τελευταία δεκαετία κατατάσσει την εταιρία ανάμεσα στους μεγαλύτερους και πιο πρωτοπόρους. Οι εγκαταστάσεις καταλαμβάνουν χώρο μεγαλύτερο από 2500 τ.μ. με τεχνικό γραφείο εφοδιασμένο με εργαλεία CAD-CAM και δυνατότητα παροχής κάθε είδους πιστοποίησης και τεκμηρίωσης, σύμφωνα με τις νόρμες κατά FDA και cGMP. Το εργοστάσιο παραγωγής εκσυγχρονίζεται συνεχώς, χρησιμοποιώντας υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα για κατεργασία, συγκόλληση και έλεγχο όλων των ανοξείδωτων κατασκευών.

Elettracqua

Elettracqua

Από το 1966, η εταιρία Elettracqua Ιταλίας δραστηριοποιείται κυρίως σε βιομηχανικές εφαρμογές συστημάτων επεξεργασίας νερού που χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας.
Προκειμένου να καλύψει τις τελευταίες απαιτήσεις της βιομηχανίας για υψηλή ποιότητα, κατά την τελευταία δεκαετία έχει πραγματοποιήσει πολύ μεγάλες επενδύσεις στους τομείς έρευνας και ανάπτυξης για την παραγωγή καθαρού και υπερκαθαρού νερού.
Πάντοτε προσανατολισμένη στην υψηλή εξειδίκευση και ανάπτυξη στον τομέα επεξεργασίας νερού, η Elettracqua έχει αναπτύξει ιδιαίτερη τεχνογνωσία και είναι ο κύριος προμηθευτής συστημάτων καθαρού και υπερκαθαρού νερού σε πολλούς τομείς υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας, όπως στον φαρμακευτικό τομέα, στον τομέα κατασκευής μικροηλεκτρονικών και ημιαγωγών, καθώς και στον τομέα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

CPC Colder Products Company

CPC Colder Products Company

Από το 1978, ο Οίκος Colder Products Company (CPC) Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής - παγκόσμια πρώτος στο σχεδιασμό και την κατασκευή πλαστικών ταχυσυνδέσμων για εύκαμπτους σωλήνες - έχει συνδυάσει την καινοτόμα σχεδίαση με την υπερσύγχρονη κατασκευή για την παροχή ιδιαίτερων λύσεων στον έλεγχο ροής των ρευστών. Σήμερα τα υλικά του Οίκου CPC απαντώνται σε διάφορες κρίσιμες εφαρμογές, από υπερυψηλής καθαρότητας εξαρτήματα σε μονάδες μεταμόσχευσης νεφρού, μέχρι στα βιολογικά ελεγχόμενα περιβάλλοντα του διεθνούς διαστημικού σταθμού.

Η CPC υιοθέτησε το πρότυπο ποιότητας ISO 9001 πολύ νωρίς και διαθέτει στην αγορά πάνω από 30 εκατομμύρια ταχυσυνδέσμους ετησίως κα πάνω από 250 εκ. μέχρι σήμερα. Με τη βοήθεια πάνω από 100 εγχώριων εταιριών και 40 διεθνών αντιπροσώπων, παράγει περίπου 4000 τεμάχια και 1500 διαφορετικούς ταχυσυνδέσμους το μήνα.

Easypharma

Easypharma

Ο Οίκος Easypharma s.r.l. ιδρύθηκε το 1998 από δύο επιχειρηματίες με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή προκατασκευασμένων χωρισμάτων, ψευδοροφών και θυρών για καθαρούς χώρους καθώς και όλες τις συναφείς κατασκευές όπως αποδυτήρια, ντουλάπες, πάγκους κλπ. Έκτοτε, έχει εδραιωθεί μεταξύ των κατασκευαστών καθαρών χώρων.

Παρέχει λύσεις που εγγυώνται:

  • Λείες μη πορώδεις επιφάνειες χωρίς αιχμηρές γωνίες
  • Στεγανότητα
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Εύκολη πρόσβαση για συντήρηση ή καθαρισμό

Οι καθαροί χώροι είναι συμβατοί με cGmp (good manufacturing standard guidelines), ενώ είναι δεκτά και συμβατά ακόμα και κατά FDA.

Bioreactors.net

Bioreactors.net

Η εταιρία Bioreactors.net έχει τα κεντρικά της γραφεία στη Λετονία, ωστόσο δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη με την κατασκευή βιοαντιδραστήρων, σχεδιασμένων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Παρέχει οικονομικά βιώσιμες λύσεις για εύχρηστους βιοαντιδραστήρες διαφόρων διαστάσεων (εργαστριακής-πιλοτικής-βιομηχανικής κλίμακας) με ενσωματομένο σύστημα ανάδευσης, αυτοματισμού και δυνατότητα CIP/SIP. 

Optima Group Pharma

Optima Group Pharma

Η ασφάλεια στην παραγωγή και συσκευασία φαρμακευτικών προϊόντων είναι αποτέλεσμα προσπάθειας και τελευταίας τεχνολογίας. Στον όμιλο Optima Pharma θα βρείτε εφαρμογές με τις καλύτερες δυνατές μηχανές γεμίσματος και συσκευασίας γυάλινων περιεκτών, σε γραμμές ή ξεχωριστά, γραμμές παραγωγής για ιατρικά προϊόντα καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης όπως αυτοματισμοί, χειρισμό πληροφοριών και καταγραφές.

Agierre

AGIERRE

Η εταιρία AGIERRE, ιδρυθείσα το 1975, εδράζεται στο Cassino της Ιταλίας και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανημάτων διαχείρισης και μεταφοράς κόνεως. Η εταιρία καθώς και όλα τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από ευελιξία,είναι εξατομικευμένα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες εφαρμογής και διαδικασίας του πελάτη και εγγυώνται πάντα την άριστη ποιότητα. Χάρη στην ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών, η AGIERRE εξασφαλίζει σταθερή υποστήριξη κατά τη διάρκεια επιλογής και εκπόνησης κάθε έργου, προτείνοντας τις καλύτερες και εξατομικευμένες λύσεις στον τομέα μεταφοράς σκόνης.

Körber

Körber

Η Körber είναι ένας κορυφαίος διεθνής όμιλος τεχνολογίας με επιμέρους υποκαταστήματα σε περισσότερες από 100 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Οι πέντε επιχειρηματικοί τομείς του ομίλου αφορούν τις εξής κατηγορίες: Digital, Pharma, Supply Chain, Tissue και Technologies.Η Θ. Χαλιμάς Ε.Π.Ε αποτελεί αποκλειστική αντιπρόσωπο της Körber Pharma στην Ελλάδα για την προμήθεια εξοπλισμού ελέγχου και ανίχνευσης ελαττωματικών προϊόντων (inspection-σειρά Seidenader) και δευτερογενούς συσκευασίας (σειρά Dividella).Ο εξοπλισμός τους διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα, την αρτιότητα και την προηγημένη τεχνολογία του, ενώ πολλά από τα χαρακτηριστικά των μηχανών τους αποτελούν αποκλειστική, πατενταρισμένη καινοτομία.

Gerteis

Gerteis

Η Gerteis Maschinen + Processengineering AG ξεκίνησε σαν μια επιχείρηση ενός ατόμου στην Ελβετία το 1986. Από τότε έχει μεγαλώσει με εκθετικούς ρυθμούς και έχει καθιερωθεί ως ηγέτης της αγοράς σε υψηλής ποιότητας εξοπλισμό ξηρής κοκκοποίησης.
Η έρευνα και η παραγωγή της όλα αυτά τα χρόνια έχει επικεντρωθεί στους κοκκοποιητές με κυλίνδρους (roller compactors) προσδίδοντας γνώση σε βάθος του αντικειμένου, όχι μόνο της ξηράς κοκκοποίησης, αλλά και όλων των σχετικών διαδικασιών, γεγονός που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τους πελάτες μας.

Atlantium

Atlantium

Ο Οίκος ATLANTIUM αναπτύσσει και παρέχει καινοτόμες λύσεις απολύμανσης νερού με ακτινοβολία UV για βιομηχανική χρήση και για κάθε εγκατάσταση επεξεργασίας νερού. Με την ανάπτυξη ιδιαίτερης τεχνολογίας, έχει οδηγήσει την τεχνολογία απολύμανσης με ακτινοβολία UV σε πρωτόγνωρα επίπεδα.  Η πατενταρισμένη τεχνολογία διάδοσης της ακτινοβολίας (τεχνολογία παρόμοια μ' αυτήν των οπτικών ινών) και η εξ αυτής προκύπτουσα διαδικασία μικροβιακής αδρανοποίησης εξασφαλίζουν μοναδικά αποτελέσματα, ακόμα και σε πολύ υψηλές παροχές βιομηχανικής ή αστικής ύδρευσης.

Η τεχνολογία απολύμανσης νερού HOD (Hydro-Optic Disinfection) επιτυγχάνει εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και με παθογόνους μικροοργανισμούς, όπως αυτοί του γένους Cryptosporidium και Giardia, όπου οι κοινές μέθοδοι απλά δεν έχουν αποτέλεσμα!

Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από πελάτες του Οίκου σε πιστοποιημένα εργαστήρια κατά EPA/FDA, η τεχνολογία HOD πετυχαίνει συστηματικά μειώσεις κατά τουλάχιστον 5-log (ή και περισσότερο) σε όλα τα παθογόνα που δοκιμάσθηκαν (όπως βακτήρια, ζύμες, μύκητες, ανθεκτικά σπόρια και ιοί MS2).

OLSA

OLSA

Η OLSA, μέλος πλέον του MASCO Group, έχει πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας, με ανοξείδωτες κατασκευές σε βιομηχανίες που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο, κυρίως στους τομείς Φαρμακευτικών, Βιοτεχνολογίας και Cosmetics για την παραγωγή κάθε είδους προϊόντος. Η OLSA έχει την ικανότητα και τη δυναμικότητα να αποτελέσει το συνεργάτη στην εξέλιξη, σχεδιασμό, κατασκευή και πιστοποίηση ολοκληρωμένων πολύπλοκων συστημάτων για κάθε στερεό, ημιστερεό και υγρό προϊόν συμπεριλαμβανομένης και άσηπτης επεξεργασίας.

Rigel Life Sciences

Rigel Life Sciences

Η  Rigel Life Sciences, ιδρυθής το 2008, ειδικεύεται στη λειτουργία καθαρών χώρων. Προσφέρει ιδανικές λύσεις για κάθε εφαρμογή πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και κατά τα πιο σύγχρονα GMP. Αν η απαίτηση είναι η πλήρης συμβατότητα με τις τελευταίες προδιαγραφές τότε η Rigel Life Sciences σας προσφέρει ειδικευμένες υπηρεσίες στη διαχείριση, παρακολούθηση και πιστοποίηση των επιπέδων επιμόλυνσης σε κάθε είδους καθαρό χώρο είτε πρόκειται για φαρμακευτική εγκατάσταση είτε για ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

Cytiva

Cytiva

Η Cytiva προχώρησε το 2023 σε μία συγχώνευση με το τμήμα της Pall life sciences, κάτω από το όνομα Cytiva — σχηματίζοντας έναν ισχυρό παγκόσμιο πάροχο τεχνολογιών και υπηρεσιών στον τομέα της παραγωγής και διανομής ιατρικών θεραπειών.

Η εταιρία συνδυάζει την υψηλή τεχνογνωσία, ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Όραμά της η προώθηση της ανάπτυξης, εξέλιξης, παραγωγής και διανομής βιοφαρμακευτικών ανά τον κόσμο. Η συνδυασμένη κληρονομιά Cytiva και Pall που χρονολογείται εκατοντάδες χρόνια πίσω εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.